Jelena Čabarkapa – Favorit mnogih za pobjedu, a skoro uvijek ima najmanji broj glasova! U čemu je problem?

294

1472795_10202787355551245_885767741_n

O kvalitetu glasa ove mlade i atraktivne učesnice šeste sezone show-a ZMBT suvišno je i pisati, jer kako mnogi kažu Jelena posjeduje najbolji ženski vokal i ogroman talenat za ono što radi. No, da li su dovoljni samo brojni komplimenti?

Žalosno je vidjeti nekoga o kome mnogi pričaju da bi trebao odnijeti famoznu titulu najboljeg, na dnu tabele upravo zbog nedostatka glasova.

Ove sedmice, Jelena se predstavila sa pjesmom Selme Bajrami ”Rukujmo se kao prijatelji” i na kraju nastupa, od žirija je dobila 10,10,9,10. Slozit ćete se svi da su ovo mnogo dobre ocjene, zapravo i odlične, i sudeći po tome vjerovatno bi mnogi i rekli da će ona biti negdje na vrhu konačnog poretka, a desilo se upravo suprotno!

Jelena je sa samo 349 glasova zauzela trinastu poziciju od mogućih šesnaest. Sada će mnogi reći kako to ”nije fer”, i kako se njeno ime trebalo nalaziti među prvima, a niko neće ni pomisliti da su baš oni krivci, tj. fanovi.

Kada posmatramo facebook, Jelena ima sasvim dovoljno podrške od svojih fanova, mogli bi reći i previše, ali kada se osvrnemo na tabelu, pitamo se: ”Ko je ovdje lud?!”

Niko od učesnika ne treba lažne fanove, pa tako ni ova zaista pretalentovana djevojka koja se iz sedmice u sedmicu vidno trudi. Do nje očigledno nije, do vas je fanovi!

Nikada ne znate šta nam nosi sutra, nemojte se iznenaditi kada je vidite opet na sceni za ispadanje upravo zbog vašeg hira ili nemara. Zaboravite na statuse po facebook-u, slike, komentare, zaboravite na virtualni svijet.

Dokažite Jeleni da je volite i podržavate na pravi način. Glasajte za nju!
096 820 820

E. Dautović