Koju boju laka najviše volite? Upravo ona otkriva osobnost !

258

01335-nokti4

Crveni lak nose strastvene žene

Osim što odražava nečiji stil, boja laka otkriva puno i o osobnosti. Crveni lak postao je svojevrsni klasik, a obožavaju ga I romantične i strastvene žene. One su prave kokete koje uživaju u flertu, a istovremeno su energične i spremne izboriti se za sve što žele.

Opuštene biraju neutralne boje

Neutralne boje ističu svu ljepotu prirodnih noktiju, a biraju ih žene koje se ne vole previše isticati. One imaju blagu narav, opuštene su i zadovoljne svojim izgledom. Vjerne su sebi i ne boje se to pokazati.

Šljokicama pribjegavaju zabavne i razigrane žene

Šljokice daju noktima određenu dozu razigranosti, a to znaju i žene koje ih nose. One padaju na dobar humor, vide život kao dobru zabavu i u svemu traže uzbuđenje. Takođe, vole zablistati i biti viđene.

Tamne nijanse za jake ličnosti

Tamnim nijansama laka za nokte pribjegavaju žene koje žele dozu tajanstvenosti u životu. Karakteriše ih snažna osobnost, ne pridržavaju se pravila i vole pokazivati svoj bunt. Imaju jasne ciljeve u životu i tačno znaju kako ih ostvariti.

Za zvijezdu zabave samo jarke nijanse

Jarke boje lakova poput narančaste i ružičaste biraju žene slobodnog duha koje se vole istaknuti u masama. Najčešće su zvijezde svake zabave, nisu nimalo sramežljive i ne boje se to javno reći. Nije ih previše briga što drugi o njima misle.

Umjetnost na noktima otkriva kreativku

Manikuru s iscrtanim motivima obožavaju kreativne žene. One su optimistične, spontane i nisu sklone planiranju. Vole živjeti u trenutku, odvažne su i tačno znaju kako se izraziti na svim poljima života.

izvor:cafe.ba