GURALA GA I VIKALA NA NJEGA: Luna i Toma se brutalno posvađali, a onda je on spomenuo SLOBU! (VIDEO)

146

Lunu Đogani danas popodne iznerviralo je ponašanje Tome Panića, zbog čega je došlo do velike svađe između njih i teških riječi, a u sve se umiješao i Lunin brat, Adam Đogani. Takođe, Luna ostim što je vikala na Tomu, u nekoliko navrata ga je i gurnula.

– Kako se ponašaš? Ko si ti? Šta si se ti istripovao da si neki veliki zadrugar? Da si Lepi Mića? Ja sam rekla da prođeš ovuda, jer brišem, a ti si namjerno prošao i isprljao nešto što ja čistim sat vremena – vikala je Luna na Tomu.

– Zašto skačeš na mene već 20 dana? Ti se na mene dereš preko 20 dana! Nazivaš me debilom, klošarom, ološom, idiotom i ostalim glupostima! Ja tebe nisam ponizio! Krivo ti je što nema Zadruge 1, ovo je Zadruga 2! – pričao je Toma.

U nastavku svoje svađe Toma i Luna dotakli su se i njene velike ljubavi iz prve sezone rijaliti programa “Zadruga”, Slobodana Radanovića, a tom prilikom Toma je poručio Luni da ide kod ovog nekadašnjeg ukućanina.

Ko si ti? Ja sam Luna Đogani! – nastavila je Luna.

– Ja sam Toma Panić! – odgovorio je zadrugar.

– Ti si k*rac! – rekla je Đoganijeva.

– Ja se na tvoj nivo neću spuštati! Za mene si ti Luna Đogani iz prve Zadruge, Slobina bivša djevojka! Ti si mene ogovarala po ćoškovima! Nazivala si me p*derom! Mene je Sloba ispoštovao, zato te i poštujem! Ne zbog tebe – izjavio je Toma.

– Jesu to tvoje rečenice ili onog na čije si nastupe išao! – govorila je Luna Tomi o Slobi.

Na kraju se Toma izvinjavao Luni govoreći joj kako ne želi da je ponižava, a Luna je nastavila da govori kako Panić želi da bude novi Lepi Mića.