CECA KITIĆ I ALEKSANDAR ŠAPIĆ GOSTI DEJANE ROSULJAŠ!

244

102_3429

Dejana Rosuljaš navikla je da  u emisiju dovede i goste koji se ne bi svima dopali, pita ih pitanja koja su njima bila “škakljiva”, ili cijelu publiku dovede do suza temom koju je odabrala. Najgledaniji talk show u Bosni i Hercegovini „Dejan talk show“ i ove sedmice donosi dvije interesantne teme, popularna voditeljica će ugostiti zaista interesantne osobe čije će životne priče privuću pažnju velikog broja gledalaca.

Svi znamo da je život nepredvidiv, da donosi uspone i padove, loše i dobre vijesti. Sreću u životu svi želimo, prizivamo, čekamo, molimo se za nju, plašimo se kad je imamo da je ne izgubimo, često je i nismo svijesni. Život donosi prepreke koje nam oduzimaju sreću, energiju, a nerijetko i zdravlje i ličnu egzistenciju. Dejana Rosuljaš u goste je pozvala ljude kojima je jedan trenutak promijenio život iz temelja.  U subotu u 17:30 sati u „Dejana talk show“pogledajte priču o ljudima kojima se život promijenio preko noći!

Uspješne sportske karijere brojni sportisti u Bosni i Hercegovini ali i u regionu odlučili su nastaviti u političkim vodama a sportske dresove zamijenili  su elegantnim odjelima, dvorane i utakmice dugim sjednicama. Šta ih je privuklo svijetu politike saznaćemo u 302.-om izdanju Dejana Talk Show-a. O svojim iskustima govore : najbolja svjetska rukometašica svih vremena po izboru Svjetske rukomentne federacije Svetlana Ceca Kitić, svijetski i evropski prvak, olimpijski vicešampion najbolji strijelac Kupa europskih prvaka 2000. i 2003., Aleksandar Šapić, proslavljeni bh. Fudbaler Vlatko Glavaš, bh. olimpijac Nedžad Fazlija, Evropski prvak u judou koji je predstavljao je Bosnu i Hercegovinu na olimpijskim igrama u Pekingu gdje je i nosio državnu zastavu Amel Mekić i te proslavljeni košarkaš Elmedin Dino Konaković.

 

(e-turneja.com)