Kiju pitali zašto brine o Slobi i poslije žestokih svađa, a zbog njenog odgovora ni njemu ni Luni nije bilo nimalo svejedno! (VIDEO)

426

Kija Kockar i njen muž Slobodan Radanović prije nekoliko noći imali su jednu od najžešćih svađa do sada, nakon što on nije želio da prizna o čemu su pričali dok su bili van kamera. Međutim, odmah sutradan ujutru Kija je po buđenju tražila Slobu, brinući se da li je dobro, da bi mu kasnije tokom dana spremila i da jede.

Tokom prethodne noći novinari su imali priliku da postavljaju pitanja zadrugarima, a jedno od njih bilo je upućeno upravo Kiji, i ticalo se toga koje osjećanje i šta je pokreće da brine o Slobi i poslije svega što se dogodilo, i poslije svađa koje su više nego žustre.

– Ljubav…. – rekla je Kija.

– To me tjera na te akcije poslije svađe… To je brak – dodala je sa osmijehom.

Na pitanje da li zaista ružne stvari zaboravi, i da li ljubav prevagne i poslije svega lošeg što smo vidjeli, Kristina se složila i objasnila kako se osjeća.



– Tako je… Voljela bih da nije tako, milion puta sebi kažem da bi trebalo to da presiječem, ali opet je teško jer smo ovdje. Sve će se to znati kada izađemo odavde, za 10 dana, kako i šta. Ono što mene uvijek vraća nakon svađa i svega to jeste ljubav. Nije zaljubljenost, nije ništa. Ljubav je kada vidiš mane i loše strane svog partnera, a opet si tu za njega. Jednostavno, volim ga. To je to – rekla je Kristina potpuno otvoreno.

Slobi nije bilo svejedno zbog Kijinih riječi, pa ni pogled nije podigao, dok je Luna Đogani sjedila prekoputa njih i prećutala ove Kijine riječi.