Pravila se da pada u nesvijest, namjerno je naručila pjesmu: Miljana otkrila brutalne detalje o prošloj noći i svemu što se desilo između Lune i Kije!

117

Miljana Kulić u razgovoru sa Zoricom Marković otkrila je šta je se sve sinoć događalo kada je Luna Đogani na sinoćnjoj žurci naručila pjesmu “Ličiš na moga oca”, što je Kiju izbacilo iz takta.

– Sloba ovu ku*ketinu Lunu opravdava u svemu, a kritikuje Kiju. Prvo je pjevao ono “Samo jedno srce voli” da bi ona otišla od njega i naručila pjesmu “Ličiš na moga oca” i okretala se i gledala u Kiju. Čovjek još nije sahranjen i da priča da je to njena pjesma. Sve da je tako i da je to njena pjesma, jesi li ti razumno biće da je ženi umro otac? – pričala je Zorica Miljani.

– To je sebičnost i bezobrazluk – odgovorila je Zorica.

– A zna sudbinu u toj pjesmi se radi kao da je njena majka kroz sve to prošla, a Kijina majka kroz to prošla. I trebala je žena da ode, što si je zadržala, trebala je da je ubije na vratima – rekla je Miljana.

– Jedva sam je zadržala ženo – rekla je Zorica.

– Nisi trebala, trebala je da je ubije. Ja bih je ubila za to, ni honorar je ništa… – rekla je Miljana.

Tokom priče sa Zoricom Marković Miljana se dotakla priče o Luni.

– Ne mogu više da tešim nikog. Ona (Luna) mi pada na prsa… Dijete je to nečije… – navela je Zorca

– Ona (Luna) je odglumila da se onesvijestila… Kao, povraća krv. Povraćala je crno vino. Odglumila je. Nije pala u nesvijest, nikada se tako ne pada u nesvijest. Folirant jedan klasičan… – rekla je Miljana.