Muškarac uhvaćen tokom seksa je ni manje ni više nego..

210

Kod Zadra su uhvaćena dvojica muškaraca usred seksualnog odnosa. To i ne bi bila vijest da jedan od njih nije sveštenik koji se tim povodom obratio vjernicima.

– Dragi župljani, na vjerujte kad vam kažu da su me našli s drugim muškarcem u autu – rečenica je koja je prošle nedjelje odjeknula tokom mise u jednoj župi nedaleko od Zadra. Naime, među župljanima se već ranije proširila vijest o njihovom župniku koga je na Vranskom jezeru u sladostrašću s drugim muškarcem uhvatila policija. Župnik i njegov prijatelj uhvaćeni su na automobilu, piše “Voxportal”. Ne u automobilu, nego na automobilu, tačnije na haubi.

44408_Zadar-Hrvatska-Panorama-670x469

Policajci su te večeri, kako piše “Voxportal”, bili u patroli jer su već neko vrijeme sumnjali u aktivnosti krivolovaca na tom području pa su postavili zasjedu. Približili su se sumnjivom automobilu, a umjesto lovaca na haubi automobila zatekli su dvojicu muškaraca usred seksualnog odnosa. Priveli su ih zbog remećenja javnog reda i mira, navodi portal.

Mještanima je, navodno, već poznata homoseksualna orijentacija drugog muškarca, ali vijest o privedenom župniku ih je šokirala. Sam župnik policiji je rekao kako su on i taj muškarac samo “nešto raspravljali”.

Portparol PU zadarske Elis Žodan, na pitanje “Dnevnik.hr” o seksualnom odnosu dva muškarca na javnom mjestu, rekao je da “policija nije imala službenih postupanja takvog tipa”.

 

Izvor:telegraf.rs/e-turneja.com