I “Fashion MG”, uz “Ječmište” !

264

nas

Iz vikenda u vikend najbolji ugostiteljski objekt “Ječmište”, svojim vjernim gostima osim sjajnog muzičkog repertoara pod palicom fantastične trojke “Dinka, Mirza i Anis Bend”,kao što smo već imali priliku vidjeti nudi i lijepe nagrade. Ovoga puta osim Solariuma(Extrasun TC Sjenjak) i Vina, naši gosti su dobili i još jednu nagradu više. U pitanju je Frizerski salon “FASHION MG”, čija dva kupona (Pranje, šišanje i feniranje kose) je izazvao oduševljenje na licima dobitnica.

Moramo spomenuti da naš mladi Frizer i Kozmetičar vlasnik “Fashion MG”, Mario Gurabić sprema spektakl koji će se desiti 21 decembra, tačnije u sljedeću subotu slijedi konačna “open senzacija FASHION MG”, kada će salon ugledati svjetlost dana u novom ruhu, sve to pod pokroviteljstvom, posjete i podrške naše, ali i inozemne klijentele.

Koliko je “Fashion MG”, i “Ječmište” postala prava senzacija našeg grada, moramo napomenuti da su svi termini do Novogodišnje noći zauzeti, kao i sve rezervacije u istom objektu za najluđu noć.

Naravno, i sljedeći petak smo sa vama, kada slijedi i još jedna nova nagrada, ali i specijalno iznenađenje večeri!?? Jer to može i daje samo “JEČMIŠTE” !!! Dobrodošli…

Tekst & Foto: A.Hodzic

[nggallery id=93]