ŠABAN ŠAULIĆ: Saša ima nove ideje za Zvezde Granda, možda mu neću više odgovarati

210

saban foto Rajko Ristic026_1000x0

Povoda za razgovor sa Šabanom Šaulićem uvijek ima, ali sada više nego inače. On otkriva sve o svađi sa Anom Bekutom te da li će i naredne sezone biti član žirija Zvezda Granda.

“Nisam se ja ni svađao sa Bekutom. Meni je samo pukao film u momentu kad me je prekinula. Ja nikoga ne prekidam kad priča, kad ona daje svoj komentar, ja šutim. Uvijek sam bio parlamentaran i pošten čovjek, ona me je prekinula tokom komentarisanja i tada je nastao haos jer nisam mogao da se suzdržim. I ovo što pišu o tučama , kakva tuča ljudi moji.” , priča Šaban.

Iako se mnogo pisalo o tome da Šaban više ne priča sa Anom , on je demantovao te navode i rekao da se ni s kim nije svađao te da sa svima priča kad ima nešto da se priča.




Na pitanje da li će biti i u sljedećoj sezoni Zvezda Granda te da li može idržati još jednu sezonu Šaban odgovora:

“Pa bogami sve je teže. Nije to nimalo lak posao, po sedam ili osam sati sjediti u stolici i biti posvećen takmičarima te im pošteno davati ocjene i savjete. Što se tiče toga da li ću biti u novoj sezoni zaista ništa ne znam, Saša ima nove ideje za takmičenje. Kaže da će napraviti nešto što ni Amerika nema, sad da li ću tu biti ja ne znam , do njega je sve. Možda mu ja više ne odgovaram. (smijeh)”, završava Šaban.

e-turneja.com