MALA JANA VIDJELA UBISTVO? POLICIJI REKLA: Dogodilo se nešto strašno!

500

Dogodilo se nešto strašno – ovo je jedina rečenica koju je petogodišnja Jana, kćerka svirepo ubijene pjevačice Jelene Krsmanović Marjanović (33), izgovorila u policiji u prisustvu psihologa i odmah je zaplakala, saznaje Kurir.

thumb460_89221_1a

Inspektori beogradske policije koji rade na rasvjetljavanju ovog zločina preko baznih stanica provjeravaju gdje se ko iz njenog nabližeg kruga nalazio neposredno pošto je Jelena nestala jer i dalje sumnjaju da porodica nešto krije, a da je ubica imao najmanje jednog pomagača.

Porodica nešto krije

Sagovornik iz istrage otkriva da su s Janom veoma kratko razgovarali dva dana pošto je Jelena ubijena.

– Nismo mogli mnogo podataka da dobijemo od djevojčice. Dijete od pet godina nema predstavu o vremenu, ne zna koliko je to deset minuta, a koliko sat, ne može da potvrdi kad je Jelena otišla da trči, koliko je bila s njima…

Mala je bilo veoma tužna, svaku rečenicu je počinjala s „moja mama“. Nismo htjeli da je pritiskamo, ali je u jednom trenutku kratko rekla: „Dogodilo se nešto strašno“ i zaplakala je – priča izvor Kurira.

Potraga za ubicom traje već deseti dan.

– Ono što je vrlo bitno jeste da mi sada, između ostalog, utvrđujemo i gdje su bili članovi porodice i njihovi bliski poznanici i prijatelji u subotu od 15 časova, dakle od trenutka kad je njen muž Zoran rekao da je otišla da trči, pa u narednih pet-šest sati. Mi još uvijek rekonstruišemo to vrijeme, ali je jedna od pretpostavki da je Jelenu, dok je bila na nasipu, pozvao neko koga je ona poznavala i da je sišla s nasipa, da je najvjerovatnije tu ubijena čekićem ili tučkom za mesom pošto rane uglavnom odgovaraju obliku tih predmeta, koje još tražimo – dodaje on.

Iskalio bijes na ženi

Izvor iz policije otkriva još zanimljivih detalja.

– Nedvosmisleno je da je Jelenu ubio neko ko ju je iz nekog razloga mrzio, to govore rane po tijelu i način ubistva. On je bukvalno taj bijes iskalio na nedužnoj ženi. Radi istrage ne možemo da iznosimo mnogo detalja, ali su naše sumnje i dalje prvenstveno usmjerene na Jelenine najbliže. Postoje određena neslaganja pojedinih članova porodice koji su policiji ispričali da su bili tu i tu, ali je na osnovu kasnijih informacija i pretrage njihovih mobilnih telefona preko baznih stanica otkriveno da su neki od njih upravo u tom kritičnom periodu bili blizu nasipa ili na drugom mjestu. Sigurni smo da nam porodica nije sve rekla, da nešto uporno kriju ili nekoga štite i da je Jelenin ubica imao najmanje jednog pomagača – tvrdi izvor Kurira iz istrage.

(Kurir)