NAGRADNA IGRA FLASH KLUBA: Ivana i Sandra na večeri sa Sašom Kovačevićem !

200

sasa2

Da klub Flash Čitluk brine o svojim posjetiocima pokazuje i jedna nagradna igra koja je uspješno zavšena.
Naime menadžment ovog kluba je odlučio da pored nastupa Saše Kovačevića,za kojeg je vladalo veliko interesovanje,svoje posjetioce nagradi i večerom s njim.

Nagradna igra je bila tipa skupljanja lajkova na facebook-u tako su dvije prelijepe djevojke izabrane da budu na večeri s Sašom,naravno govorimo o Ivani Marinović i Sandri Ćutuk.

Djevojke su s ove večere ponijele lijepe trenutke i jedno divno iskustvo,a naš portal je dobio tu čast da ove dvije djevojke kažu nešto više o ovoj večeri.

Ivana Marinović: Već dugo vremenaa Saša je moj najdraži pjevač. Toliko sam puta razmišljala kako bi ga bilo lijepo upoznati i razgovarati s njim što mi se činilo nemogućim. Ali moj se životni san ostvario zahvaljujući Flash klubu  i svima onima koji su mi pomogli da to ostvarim. Na večeri mi je bilo predivno. Jednom rječju bih opisala tu večer koju sam provela u Sašinom društvu – SAVRŠENO! “.

pob

Sandra Ćutuk: ” Saša Kovačević je moj najdraži pjevač i već dugo vremena ga slušam. Bila sam presretna kad sam vidjela da klub Flash organizira nagradnu igru u kojoj se trebalo boriti za večeru sa Sašom, jer sam ga uvijek htjela tako upoznati. Tako sam odlučila sudjelovati i na sreću pobijedila sam. Večera je bila ogrganizirana u Herceg Etno Selu u Međugorju. Protekla je zaista predivno i ugodno, lijepo smo se družili i razgovarali. Također moram reći da me Saša jako oduševio i ugodno iznenadio, jako je jednostavan i opušten. Tokom večere i na kraju smo se slikali, i slike su ispale super.. Na kraju još da dodam da se moja želja ostvarila, kad bi opet bilo organizirano opet bih se borila. Sve u svemu oduševljena sam Sašom i večerom. “

sasa2