MILIONERKE IZ BLATA: Ove dame nisu uvijek bile bogate! (FOTO)

302

Popularne dame domaće estrade uzor su mnogih mlađih generacija, a sve devojčice žele da budu kao one. Njihova pojava na sceni, ali i van nje odiše luksuzom, njihovi raskošni domovi neostvarena su želja mnogih, a cifre koje zarađuju su enormne. Ipak, dok nisu dostigle slavu i ime koje danas imaju, ovim ličnostima nije bilo lako. U želji za boljim životom, one su veoma mlade uplovile u estradne vode i počele da se bore za svoje mesto na estradnom nebu. Predstavljamo dame koje život nije mazio.

tema-kolaz

RADMILA RADA MANOJLOVIĆ
Jedna od najatraktivnih pevačica na našim prostorima ima karijeru na kojoj bi joj mnogi pozavideli. Danas Rada sebi može da priušti sve što poželi, ali nije oduvek tako bilo. Iz malog mesta u Srbiji, iz mesta Četereže, pevačica je rano preuzela brigu o porodici, zbog bolesti majke, a u posao je ušla na pragu punoletstva, kao kandidat jednog muzičkog takmičenja. Od početka, Manojlovićeva nije krila svoje poreklo, kao ni to da joj najbliži pružaju najviše podrške. Za sve vreme koliko je prisutna na sceni, Rada je stekla veliki broj fanova.

DRAGANA MIRKOVIĆ
Luče iz Kasidola potiče iz višečlane porodice, a iako nije potekla iz bogatstva, ipak ni u čemu nije oskudevala. Talenat za pevanje pokazala je još u osnovnoj školi, a priča o njenom glasu ubrzo je stigla i do produkcijskih kuća. Pravo iz klupe u muzički studio, Dragana je vrtgoglavom brzinom postala uspešna. Sa velikim brojem hitova iza sebe, Mirkovićeva opravdano važi za jednu od najvećih ex-Yu zvezda. Otakako je u braku sa Tonijem Bjelićem, pevačica živi u Austriji.

TANJA SAVIĆ
I ova dama deli sličnu sudbinu kao njena koleginica Rada. Bolji život potražila je sa samo 19 godina kada se prijavila za jedno muzičko takmičenja, a tada je i priznala da je romske pripadnosti i da je život nije štedeo. Pored nekoliko lapsusa po kojima je svi pamte, ime i karijeru je izgradila na velikim hitovima. Nakon udaje za Dušana Jovančevića, Tanja je počela da živi na relaciji Srbija-Australija, a jedno vreme se i povukla sa scene.

SVETLANA SEKA ALEKSIĆ
Iako mlada, Seka je imala težak život. Već kao dete preživela je stres rata, a zbog porodične situacije napustila je srednju školu i latila se mikrofona kako bi prehranila porodicu. Već dve decenije Seka opstaje na estradi, a danas živi životom o kojem mnogi sanjaju. Srećno je udata za Veljka Piljikića, a par očekuje prvo dete.

DRAGICA RADOSAVLJEVIĆ CAKANA
Bivša učesnica rijalitija “Farma” svoju tešku životnu priču podelila je sa milionskim auditorijumom. Siromaštvo i nemaština su joj obeležili život, a sa samo 17 godina okušala je sreću kao pevačica. Iako joj nije odmah krenulo, Cakana se nije stidela da radi i druge poslove, ali od svog sna nije odustala. Ipak, sreća joj se osmehnula i karijera joj je krenula uzlaznom putanjom. Danas sebi može da priušti lagodan život, ali ističe da joj je najveće bogatstvo porodica.

Pink.rs