OVAKO SE PJEVAJU ŠABANOVE PJESME: Marko Kostić razvalio u Zvezdama Granda

262

Adnan Bašič (20) iz Maglaja i Marko Kostić (24) iz Mirilovca su u svom prvom duelu. Adnan je izabrao numere „Rano je za tugu“ i „Oprosto mojoj mladosti“, dok se Marko odlučio za „Majko sve ti opraštam“ i „Noćas mi se s tobom spava“. Drugi kandidat, Marko dobio je šest glasova, a Adnan jedan glas žirija.

Screenshot_10_800x457

Bosanac je bio prvi koji je dao svoj sud: „Oba kandidata su sličnog nivoa, kandidat broj dva je izabrao bolje pesme, koje ti bolje leže. Adnane, meni se tvoj glas više dopada od kandidata broj 2, ali on te razvalio u refrenima, sledeći put malo više radi na dinamici i želje za pobedom. Puno sreće za obojicu.“ Šaban se složio sa Bosancem, „Marko drugu pesmu si razvalio, Adnane u prvoj pesmi ti je bilo malo lenjo pevanje, može to bolje.“

Jelena se složila sa Šabanom: „Adnane ti mnogo bolje pevaš, to znamo svi, zaslužuješ da prođeš dalje, ovakvi ispadi ne treba da ti se dešavaju. Drugi kandidat je pokrenuo atmosferu ovde, malo je falilo emocije, previše si se skoncentrisao da skineš Šabanove ukrase“.