NAJDOSADNIJI DUEL U ZVEZDAMA GRANDA: Šaban šokirao sve svojim komentarom

185

Marina Bogdanović (23) iz Beograda našla se u duelu sa Ivanom Naumovom (20) iz Štipa. Marina se predstavila pesmama „Bogata sam, imam svega“ i „Devojka sa juga“, dok je Ivana odabrala numere „Mominska kletva“ i „Da je slađe zaspati“. Na kraju duela žiri je dao samo 4 glasa za prvu takmičarku, dok druga nije dobila nijedan glas. Marija i Jelena nisu glasale jer smatraju da ne zaslužuju da idu dalje.

Screenshot_7_800x406

„Nisam htela da glasam ni za jednu jer mi se nije dopalo. Njihov duel bio mi je kao agonija koja nema kraja. Marina je pevala korektno, ali je bila jako loša u drugoj pesmi“, pravdala se Marija.

„ I meni je vaš nastup bio jedna agonija dosade koja je trajala predugo. Marina je dobro otpevala prvu pesmu, ali je celokupan utisak bio dosadan. Vi ste sada nama potrošile mnogo para, naše vreme je protračeno sa vama. Bile ste dosadne“, oštro je rekla Karleuša, dok je Viki bila u čudu. „ Gledam, slušam i ne verujem. Što se tiče Ivaninog nastupa, moram da se složim sa Marijom i Jelenom da je bio predosadan ,nije mi se dopao. Kod Marine bilo je mnogo falša. Oduševila me je u početku, kada je ušla u intonaciju, ali druga pesma mi se nije dopala“, rekla je Viki.

Ana je ipak bila oduševljena Marinom kojoj je rekla da je dosta napredovala, ali da se nije dobro snašla u drugoj pesmi, dok je Ivani poručila da ima lepu boju glasa, ali je pogrešila pri odabiru pesama.

Šaban je obema kandidatkinjama zamerio da je bilo dosta nečistih tonova i falša, ali da je za nijansu bila bolja Marina , te dodao da Marina ništa nije lošija pjevačica od Maye Berović. Bosanac je u šali rekao da ne želi puno da komentariše njihov nastup, da ne bi trošio vreme i zamerao se Karleuši. Na kraju Marina je otišla u baraž, a produkcija je dala priliku žiriju da još jednom glasa ukoliko žele da i Ivanu vide u baražu, ali žiri nije dao nijedan glas i Ivana je napustila takmičenje.