KAD BOSANAC PUSTI GLAS: Koji to Sarajlija ima vokal boli glava ?!

285

Screenshot_5_800x437

„Kada sam čula njegov glas mislila sam da iza zavese stoji onaj Lurč iz Adams porodice“, našalila se Marija zbog Alemove prodorne boje glasa. „Kada sam te čula, pomislila sam da jedino možeš da pevaš pesme od Tozovca. To je ta boja, taj šmek“, dodala je Ana.

„ Vokal ti je boli glava, volumen ti je savršen. Jedina zamerka je što guraš vazduh kroz nos, to moraš da koriguješ“, poručio mu je Mare. I Šaban se složio da Alem ima perfektnu boju glasa i da ga je milina slušati, dok se Bosanac našalio i rekao: “Ako ti ovo propadne, ti pravac na radio. Imaš glasa za spikera“.

„Ta boja je od milion dolara“, oduševljeno je rekla Karlueša.“ Na momente si me podsetio na rasnog medveda, imaš baš moćan glas. Kada bi neko radio s tobom, ti bi mogao dobro da iskoristiš tu magičnu boju“, posavetovala ga je diva.

Alem Bajrović (20) iz Sarajeva predstavio se pesmom „Med i slatko grožđe“ za koju je dobio samo 3 „da“. Usledila je numera „Oči jedne žene“ koja je donela potpuno drugačiji rezultat i Alem je svoj nastup završio sa šest plavih tastera.

(e-turneja.com)