Kome će sve Halid Muslimović da plati ?!

237

ha

Halid Muslimović je muzička zvijezda koja postoji više od trideset godina. Njegove pjesme nemaju rok trajanja, pjevaju se uvijek sa istim žarom i po nekoliko puta na nastupima.

Za „Plavog čuperka“ nema recesije, jer je tražen od Amerike do Australije, tako da će uz novi hit definitivno „platiti“ ljubav i vjernost svoje mnogobrojne publike. Halid nastavlja u velikom stilu sa novom pjesmom „ Sve ću ovo ja da platim“ i albumom koji je u prodaji. Pjesma „Sve ću ovo ja da platim“ definitivno je objedinila velika imena estrade na jednom mjestu.Stil i kvalitet je ostao isti a mnogi su nakon promocije pjesme to i uvidjeli. Autorski tim Studija Tempo je i više nego poznat.

Na tekst pjesme svoj pečat su stavili Almir Ajanović i Amir Misirlić. Muzika koja budi osjećaj zadovoljstva djelo je Almira Ajanovića koji je zajedno sa Damirom Bečićem uradio i aranžman. Prateći vokal otpjevao je talentovani Amel Ćurić, dok su zvuci bas gitare djelo poznatog pjevača, muzičara i kantautora Al Dina. Harmoniku je svirao Admir Vatreš a bubanj Anes Beglerbegović.

Ova ekipa je uz Halida Muslimovića stvorila pjesmu za sve ukuse, a za samo nekoliko dana pjesma je zabilježila veliku popularnost na YouTubu i društvenim mrežama.