PINKOVE ZVEZDE: Firuca Čina i Jelena Pajić prošle direktno , Ceca Firuci aplaudirala

245

page

Jelena Pajić večeras je izvela pjesmu “Vidovdan”

Pa i sama znaš. Ti jako, jako dobro pjevaš. Jak glas, bila si tačna uglavnom. Direktna. Ne znam zašto mene to nije dirnulo uopšte. Ne znam kako da ti objasnim, rekla je Marina.

Ja sam osjetio mnogo toga dok sam slušao ovo, priznao je Bora. Puno me je pogodila pjesma, sjajan izbor i ovog puta je bilo vrlo dinamično i dobro iznešeno,i vrlo zdravo, primjetio je on.

Devojka je to vrlo samouvjereno otpjevala, drugo meni se jako dopala tvoja interpretacija. Pjesma je veliki hit, evo već treća decenija, i uvijek je hit u narodu. Podigla si čitav studio, svi su pjevali sa tobom, primetila je Ceca

Firuca Čina – Rijeka bez imena

Ceca je bila oduševljena, i aplaudirala je takmičarki. Odlično, dinamika, nježnost, emocija. Portrudila si se stvarno, i to se moglo čuti. I taj nastup i gluma. Mislim da si bila odlična večeras, rekla je Ceca.

Sjajno je bilo, prema tome, i ako bi tražili dlaku u jajetu… Prema tome našli bi neku dlačicu, ali nema smisla čačkati po svemu ovome. Sjajan emotivni naboj, kontrolisala si ga dobro, teška je pjesma i bila si dobra intonativno, dodao je Haris.

Jedino u čemu ću se složiti sa Harisom je da je bilo čisto intonativno. Tu emociju ja nisam osjetila. To je meni bilo suviše snažno za tu emotivnu, lirsku pjesmu koju pjeva Marija. Ja mislim da mnogo, mnogo više nježnosti treba u interpretaciji ove pjesme, ponovo je oštra bila Zorica.

Zajednička pjesma je „Eh, đavole“. Direktno u treći krug takmičenja idu Firuca Čina i Jelena Pajić. U finalni obračun idu Jovana Vukčević i Katarina.