ČESTITKA AS GROUP “ZMAJEVIMA”: Pit ćemo mi nju i u Brazilu!

171

Rusmir Hrvić

AS GROUP, ponosni sponzor Nogometne reprezentacije Bosne i Hercegovine, pridružuje se čestitkama miliona navijača našim „Zmajevima“ i stručnom timu Reprezentacije na sinoć izborenom direktnom plasmanu na Svjetsko prvenstvo u nogometu u Brazilu 2014. godine.

Sinoć je Bosna i Hercegovina pokazala da zna, umije i može biti uspješna rame uz rame sa najboljima na svijetu. Ova pobjeda Bosne i Hercegovine značajan je podstrek za jačanje pobjedničkog duha u zemlji, ali i za razvoj njene privrede i svih sfera društva.

„Napravili smo marketinški potez koji je bio veoma rizičan, ali se pokazao uspješan. Naš slogan ‘pit ćemo mi nju ako Bog da i u Brazilu’ nagovještavao je ono što se sinoć dešavalo. Danas taj slogan svi izvikuju i pjevaju ga. Producirali smo namjenske spotove za naše brandove, a cilj je bio da i na ovaj način podržimo „Zmajeve“ na putu za Brazil“, riječi su člana Uprave AS GROUP, Rusmira Hrvića, koji je ispred ove kompanije prije nešto više od godinu dana potpisao sponzorski ugovor sa Nogometnim savezom Bosne i Hercegovine.

Potpisivanje sponzorskog ugovora AS GROP sa NS-FS BiH

AS GROUP ovom prilikom najavljuje još snažniji tržišni nastup, a već ranije je planiran odlazak Vispakove džinovske džezve i Zlatne džezve u Brazil, odakle će se svijetu ispričati priča o pravoj bosanskoj kafi.

„Pit ćemo mi nju ako Bog da i u Brazilu“

„Tiru – Liru u Brazilu“

“Oaza – Najbolja voda na svijetu”