OPET NEMA ŽURKE.. Farmeri ljuti na Zadrugu!

200

stanija_1000x0

Zadruga je odlučila da kazni sve farmere i ponovo im ukine žurku, s obzirom na to da pojedinci krše pravila uprkos upozorenjima. Na ovu kaznu najburnije reagovale su Stanija i Gabrijela.

Zadruga je farmerima  noćas oko dva sata poslije ponoći poslala pismo i upozorila ih da se pridržavaju pravila da u kupatilu ne smije da bude više od jedne osobe. Kako ni poslije toga nisu poslušali, te prekršili još neka pravila na imanju, Zadruga je odlučila da ih kazni.

– Pojednini farmeri se ponašaju kao da za njih ne važe pravila. Vlado, Aca, Nikolina, Tamara i Rada prekršili su nekoliko pravila, od tih da u kupatilu samo smije da bude jedna osoba pa do toga da u izolaciju niko ne smije da uđe sem gazde. Kako nije samo jedan farmer prekršio pravila, već više, kažnjeni su svi farmeri. Ove nedjelje neće biti organizovana žurka – pisalo je u pismu.

Na ovo su se odmah brecnule Stanija i Gabrijela.

– Zadrugo, počnite da kažnjavate pojedinačno. Neću ja da ispaštam zbog njih – rekla je seksi Bugarka.

– Ja živim od žurke do žurke, meni je to izduvni ventil! Nijedno pravilo nisam prekršila do sada. Ovi što nemaju honorare, nek idu u štalu. Kaznili ste mene, a ne njih, baš vam hvala – naljutila se Stanija.