PINKOVE ZVEZDE: Katarina Gardijan pokazala raskošan talenat , Bori se svidio njen nastup – Vidi se da si odlična pjevačica

254

Pinkove Zvezde Emisija 009 31.10. Upper.02_20_35_22.Still085

Katarina Gardijan je posljednja takmičarka za večeras i ona je dobila svih 5 glasova , što je ukupno osam petica za večeras.

“Gore od ljubavi” , fino pjeva cura, fino odlično, ali kao da je bolesna, primjetila je Marina. Djevojka je izabrala jednu pjesmu koja je jako teška za izvođenje. Mora da bude precizna, tačna, sve mora da bude na mjestu, da bi bila precizna, rekla je Ceca. Ti si to jako lijepo iznijela, jako korektno, izborila si se i svaka ti čast, dodala je Ceca. Mene čudi da ovdje nije više stolica, rekao je Bora i uspio da podigne Miroslava. Za ove refrene koje si donijela, vidi se da si odlična pjevačica, zaključio je Bora.

“Januar” , ubeđivanje Miroslava da ne spusti svoju stolicu je potrajalo. Samo ja mogu mog bijelog brata da spriječim, rekao je Haris. Mnogo je kratko bilo, kratko si nas zabavljala ovdje, priznala je Marina. Odlično pjevanje, boja je takva da vuče na dole, ali inače ovo zaslužuje peticu i drago mi je da se Miroslav nije spustio, priznao je Bora. Katarina će biti profesor solfeđa. Profesore, mora to bolje, rekao je Haris.