ČUDA SE DEŠAVAJU: Miroslav zbog ovog takmičara molio Harisa da podigne stolicu

244

pink2_800x557

Vladan Grujović je drugi takmičar večeras u Pinkovim Zvezdama ujedno on je i druga petica za večeras.

“Pukni Zoro” , ima sve predispozicije da dobije #svihpet. Ja očekujem tu peticu, malo niži tonovi manje više, ali vrlo ubjedljiva interpretacija, smatra Bora. Što se mene tiče, mogao si već da imaš peticu, dodala je Ceca. Marina se složila sa Cecom. Dođi ovamo skotino jedna, dođi ovamo, diži se. Diži se lijepo fino, pomirili smo se skotino jedna, rekao je Miroslav Harisu u jednom trenutku i prišao da ga izljubi.

Sada možeš da me gledaš, podigni stolicu, jer je dečko zaslužio pet stolica, rekao je Miroslav; Harisu poslije pomirenja. Ceca se pitala o čemu se radi, dok je Haris mirno sjedio u svojoj stolici.

“Da me nije” , solidna petica, nije briljantna, rekao je Haris. Trebao bi da može i bolje. Nisu ti bili najbolji trileri u prvoj pjesmi, i ti si pjevao dosta čvrsto. Intervalski, dikcijski dobro, falilo je tu malo duše i toga. Da može bolje, može 100% jer se to vidi. Dobra boja, čist glas, zdrav, tako da tu ima potencijala, rekao je Haris. Po onim kriterijumima koje već mjesecima imamo, ovo je za mene čista petica, dodao je Miroslav.