ZADRUGA ISPUNJAVA ŽELJE: Evo koje će želje biti ispunjene farmerima

241

Nakon što su farmeri zadrugi poslali pisma u kojima su pisali želje svom paru , zadruga je brzo odgvoroila a evo i koje su želje zatražene.

Screenshot_1_800x450

Naime Lepi Mića je tražio od zadruge da Rade i Gabi provedu jednu noć u hotelu što će im biti i ispunjeno. Kristijan je poželio da Stanija ima frizera svaki dan na farmi ali je zadruga odlučila da Stanija ima frizera svaki treći dan.

Alen je tražio od zadruge da Milošu poklone original parfem , Tamara će dobiti jedan dan u spa centru sa osobom koju ona odabere ovu želju je tražio Aca ,Ivan je tražio da Radašin dobije frizerku, pedikirku, manikiru i masažerku i ovu želju će zadruga da ispuni.

Tamara je tražila od zadruge da provede ludu noć u klubu sa Acom, Stanija je poželila želju da Kristijan vidi svoju kćerkicu što je dirnulo mnoge farmere.

Milić je od zadruge tražio da provede jednu noć sa svojom ženom u gazdinskoj kući bez kamera i bubica ,Radašin je poželio od zadruge da Ivan vidi svoju djecu i ženu dok je Miloš poželio da Alen vidi svoju kćerku.

(e-turneja.com)