OVO NIKO NIJE OČEKIVAO: Dok je on na Farmi njegova žena…

2673

Alena Mukovića, učesnika “Farme”, napustila je žena, koja se sa kćerkom Lanom iselila iz zajedničkog stana i vratila kod svojih roditelja! Ona ne može da mu oprosti što je ostavio samu sa bebom da bi on uz pomoć rijalitija gradio karijeru.

79391_2alen mukovic_778x600

Pjevačeva nevjenčana supruga Ana Malezović prije nekoliko dana spakovala je kofere i napustila porodični dom u Novom Sadu, u kom je živjela sa Mukovićem, zbog medijskog pritiska kom je bila izložena otkad je njen muž na “Farmi”. Kako navode izvori bliski pjevaču, Ana se protivila da Alen uđe u rijaliti, imali su prepirke koje traju od ljetos, kada ga je produkcija pozvala na pregovore, ali on je smatrao da je to najbolje za njihovu porodicu i njegovu karijeru.

“Ana je bila protiv njegovog ulaska u Farmu i znam da je bila ljuta kada je prelomio i riješio da ode. Sve vrijeme je pričao kako je to dobro za njih, za njegovu karijeru, a i finansijski uslovi su mu odgovarali. Međutim, nju je povrijedilo to što je samo gledao sebe i ostavio je samu sa bebom”, priča izvor i dodaje da Alenova supruga veoma teško podnosi medijski pritisak kom je trenutno izložena.

“Sklonila se kod roditelja jer više nije mogla da podnese da je novinari zovu i zvone na vrata. Promijenila je i broj telefona. Ona nije javna ličnost, niti to želi da bude i sve ovo joj teško pada.”

Alen Muković i Ana Malezović već nekoliko godina su u vanbračnoj zajednici i imaju kćerku Lanu (19 mjeseci).