FARMA: Stiglo novo pismo , Tamara tužila Sanju

5720

tamara_800x461

Na adresu zadruge večeras je stiglo novo pismo , koje je Tamara stalno spominjala jer je samo ona znala šta će u njemu da piše.

Znala je šta će pisati iz razloga što je baš ona tužila Sanju , Tamara je Sanju tužila zbog krađe cigareta , ovaj slučaj je dobila Maja.

– Ja kad sam došla sa pijace i dok sam dijelila konzerve i slatkiše , neko je otvorio kutiju sa cigaretima i podijelio ih na neracijonalan način. Ja i Semir smo ostali uskraćeni za cigarete jer je Sanja halapljivo uzela cigarete i odnijela u svoj štek. Ona je krivicu prenijela na Radeta jer je baš njemu uvalila cigarete i tako krivicu skinula sa sebe. Zamolila bih porotu da pronađe adekvatnu kaznu za Sanju , – rekla je Tamara u svom govoru.

– Od kako je Milica otišla ja imam dosta cigareta , što njenih , što svojih , što tuđih. Ja sam sa stola uzela cigarete i pobjegla u sobu gdje je bio Vlada , u sobi sam sakrila cigarete a Vlada o tome nije rekao ni riječ.  Onda sam Radetu dala cigarete koji nije znao uopšte o čemu se radi , – odgovorila je Sanja.