NA SNIMANJU ZVEZDA GRANDA: Karleuša ponovo u centru pažnje

1048

Jelena Karleuša je poznata po maestralnom skretanju pažnje na sebe, a koliko to želi, pokazuje iz nedelje u nedelju tokom snimanja emisije „Zvezde Granda“.

33_1000x0_734x600

Jelena se pojavljivala u krajnje neobjašnjivim kombinacijama, a kada joj ni maska preko cijelog lica nije pomogla, diva je stavila krunu. Ipak, ni samoinicijativno krunisanje nije pomoglo Jeleni, jer je ovog puta gost u emisiji bila kraljica narodne muzike Vesna Zmijanac.

Naime, osim stalnog petočlanog žirija, svake nedelje dolazi gost iznenađenja, a Vesna Zmijanac bila je pravo iznenađenje za Karleušu. Kada se kraljica, kojoj nije potrebna kruna da bi se tako osjećala, pojavila u studiju, Jelena je brže-bolje prigrlila i tokom cijele emisije se nije odvajala od nje. Znajući da su kamere usmjerene na Vesnu tokom cijle večeri, JK je verovatno smišljala način kako da se ubaci u kadar.

Tada joj je sinula ideja da iskoristi dobru, staru taktiku koju je već oprobala sa Anom Nikolić i još nekim koleginicama, te je poljubila Vesnu Zmijanac u usta. Željeni efekat vidjela je odmah, jer su svi u studiju zanijemeli, a Karleuša je bila puna sebe. Vesna Zmijanac nije zamjerila mlađoj koleginici, koja očito od muke nije znala šta će sa sobom, te joj je pomogla da dobije željenu pažnju.

Ipak, ono što Jelena nije mogla da promjeni je činjenica da je pažnja koju Vesna Zmijanac zavrjeđuje produkt višedecenijskog rada i uspjeha, zahvaljujući kojem je Vesna dobila titulu kraljice narodne muzike. „Nekom kruna, a nekom titula“, bilo bi najkraće objašnjenje ove nemile situacije, u kojoj je diva, koja je sama sebi nadjenula taj naziv, pokušala da stane rame uz rame sa divom Balkana.

Izvor: Alo.rs
Foto: Rajko Ristić