Ko večeras napušta kuću Velikog Brata ?

479

Osim ispadanja, Veliki Brat je i danas pripremio brojna iznenađenja pa će se tako vidjeti kako će proći Zoričin tim, koji je u ovosedmičnom zadatku bio uspješniji od Radinog.

goran-i-vesna-veliki-brat-promo-foto

Večeras u 21 sat na OBN TV-u počinje sedma emisija Velikog Brata uživo u kojoj će se jedan stanar oprostiti s ostalim ukućanima i pozdraviti s mogućnosti da osvoji nagradu od 100 000 eura. Ko će to biti, odlučit će gledaoci.

Osim ispadanja, Veliki Brat je i danas pripremio brojna iznenađenja pa će se tako vidjeti kako će proći Zoričin tim, koji je u ovosedmičnom zadatku bio uspješniji od Radinog, te koga će Zorica, kao vođa pobjedničke ekipe, poštedjeti nominacija. Ružnih riječi vjerojatno neće biti pošteđen Ervin za kojeg je cijela regija saznala da gaji simpatije prema Barbari dok noći provodi sa Steffani. Odnos

Stefani i Ervina, pa onda i Ervina i Barbare, top je tema u VB kući, ali i izvan nje. Iako je jučer priznala da su se njeni osjećaji prema Ervinu ohladili, Stefani je sinoć ponovo završila kod njega u krevetu, ali Velikom Bratu nije znala reći hoće li se ta veza nastaviti.

Za Ervinove simpatije znaju svi i svi stanari osim same Steffani. Hoće li joj Veliki Brat otvoriti oči? Ko napušta kuću?
Sve ćete to saznati ako večeras od 21 sat budete uz program OBN TV!