POPOVIĆ POKREĆE JOŠ JEDAN SHOW: Evo o čemu se radi i čija mama učestvuje

3236

Pored Zvezda i Zvezdica Granda , Saša Popović je odlučio da pokrene još jedan muzički show u okviru Grand produkcije. Naime prvi čovjek Granda odlučio je da starije takmičare odvoji od mlađih kolega pa ćemo tako uskoro na malim ekranima gledati GRAND VETERANE.

26a19-_mg_3078_800x533

Naime u GRAND VETERANIMA ćemo gledati takmičare koji su stariji od 40 godina , a u ovom show-u gledat ćemo i mamu od Aleksandre Prijović.

S obzirom na to da se Borka dugo bavi pjevanjem i da je veoma talentovana za taj posao, ona je na nagovor kćerke pristala da se prijavi na audiciju.

– Mihajlovićeva poznaje pola estrade jer često nastupa s velikim zvijezdama. Radila je više puta sa Andreanom Čekić, Adilom Maksutovićem, Darkom Lazićem i drugima. Ona nikada nije željela da se eksponira, ali je u sebi potajno priželjkivala da napravi karijeru. Iako je gostovala u „Grandovim“ emisijama, a i kćerka joj je u toj produkciji, ona neće imati privilegije u takmičenju. Borka planira da u jednom krugu otpjeva kćerkinu pjesmu „Za nas kasno je“ – rekao je naš izvor.

Pozvali smo Aleksandru i ona je potvrdila naša saznanja.
– Navijam za mamu, ona pjeva već 20 godina. Kad sam bila mala, išla sam na njene nastupe i gledala kako ona to radi. Često sam joj otimala mikrofon. Ona me je svemu naučila. Pjevački talenat naslijedila sam od nje, a ona od svoje majke. Čak sam joj poklonila i jednu pjesmu – rekla je folkerka.

(e-turneja.com)