Seve zaprosila Igora, svadba u oktobru!

468

thumb460_75694_55769f2a-51cc-4b48-969c-42c5b0094cfb-seve-2-718x446_600x372

Kako prenosi “Večernji list”  o jesenjem vjenčanju zaljubljenog para mediji u regionu već dugo bruje, a akteri te navode ne demantuju. Zanimljivo je da je Seve zaprosila Igora.

Severina se do sada vjerila čak pet puta i zaradila tako pomalo zloban, a pomalo duhovit nadimak  “kraljica prstenova”.  Sada je, čini se, našla onog pravog, što je potvrdila i u intervjuu za jedan magazin u kojem je izjavila: “Igor je moja ljubav za cio život”, piše Kurir.

Isto o njoj misli i Igor koji je nedavno izjavio: “Ako postoji savršena žena, Severina joj je najbliža. Najljepša je stvar bezuslovno voljeti i biti voljen “.

Podsjećamo, Severina je 15 godina starija od Igora, ali to uopšte ne predstavlja problem. Njihova ljubav je počela u februaru ove godine. Upoznali su se na Severininom koncertu u Beogradu, na koji je Igora doveo Severinin dugogodišnji prijatelj Edvin Softić koji je ujedno dobar prijatelj porodice Kojić.

“Sada mi se čini da ova ljubav traje cio život ” , rekla je Seve poslije samo dva meseca zabavljanja i tako otkrila da je zaljubljena do ušiju.

Ona je Igora odmah upoznala s užim krugom prijatelja, ali i sa sinom Aleksandrom s kojim je Igor, sudeći po fotografijama s društvenih mreža, odmah pronašao zajednički jezik.

avaz.ba