Produkcija poslala pismo – Aneli Ahmić je najteže u ovom trenutku

128

Rijaliti “Elita,” koji svakodnevno i bez prekida beleži sva dešavanja u zatvorenom studiju u Šimanovcima, neprestano donosi nove izazove za svoje učesnike. Svakog radnog dana održavaju se ankete u kojima takmičari otvoreno i direktno biraju tri osobe prema određenim kriterijumima koje unapred postavi produkcija. Danas je situacija postala napetija, jer je stiglo pismo produkcije s posebnim zahtevom za anketu, što je izazvalo dodatno uzbuđenje među učesnicima, koji se pripremaju da svoje izbore javno iznesu pred kamerama.

Veliki šef poslao je pismo na adresu Bele kuće i takmičarima zadao novi zadatak. Oni danas moraju da glasaju za najdrskiju osobu.

Najteže je naravno onom ko započinje ciklus u anketi, stoga je najteže bilo Aneli Ahmić koja je prva morala da odredi ko joj najdrskiji.

– Ivan zna biti jako drzak, lakše mi je njega da navedem. Slađa zna dosta puta da bude drska prema meni i treća osoba neka bude Anđela Đuričić, bila si drska prema meni – rekla je Aneli Ahmić.

– Milena Kačavenda je jako drska u raspravama sa mnom, nekad se ta drskost graniči sa bezobrazlukom. Druga osoba je Anđela Đuričić, ona me izbacila iz kreveta i rekla da vozim. Pokazala je to u mnogim situacijama, treća osoba je Miona Jovanović, prvenstveno je drska prema Ša u mnogim situacijama – rekao je Uroš.

– Ja baš volim što sam takva – rekla je Anđela.

– Ja uvek kad navodim ono što se traži od nas, to nema nikakve veze sa mnom. Kristina je broj jedan, sa njom je nemoguće razgovarati. Moraš da se skloniš sa vrata kad ona naiđe. Broj dva može da bude Teodora Delić, ne znam zašto si takva. Broj tri može biti Soni – rekao je Kadra.

– Prva osoba je Kristina, druga osoba je Milica Dugalić, to je jedna drska bakuta bez ikakvog pokrića – rekao je Baki.

– Uroš mali broj jedan definitivno, mali je umišljen. Druga osoba Kristina koju niko ni ne vidi u kući, a kad je vidimo ona bude bezobrazna i treća osoba Anđela – rekao je Ša.

– Prva osoba Ivan Marinković, druga osoba moja drugarica Sandra i treća osoba Milena Kačavenda, ako ustane nervozna bolje da joj ne prilaziš – rekla je Aleksandra Nikolić.

– Ja ću se voditi samo prethodnom nedeljom, to će biti Nikola Grujić Gruja koji je jako drzak. Druga osoba je Uroš Rajačić i treća osoba će biti Ivan Marinković koji je dao sebi za pravo da me nazove Mileninim kerićem, a sa druge sttane videli smo da je on kerić Jece, s tim što se moja gazdarica ophodi prema meni sa poštovanjem – rekao je Raško.

– Kristina je jako drska, prema meni je pre neko jutro bila drska bez pokrića Milica Dugalić i treća osoba je Ivan – rekla je Keti.

srbija danas