MIONA NA APARATIMA: Nova učesnica “Elite 8” bila u TAJNOJ ŠEMI sa ŠA, otkrila sve o njihovim prepiskama

210

Voditeljka Ana Radulović morala je da napusti rođendan koleginice Jovane Jeremić jer je večeras vanredno ubacivanje u “Eliti 8”.

Naime, čim se pojavila u emisiji na TV Pink ona je otkrila uzbudljivu vest – Bela kuća će uskoro dobiti još jednog člana. Najavila je ulazak Aleksandre Vučenović, čime je zapalila interesovanje publike i podigla tenziju pred njen ulazak. Očekivanja su velika, a gledaoci jedva čekaju da vide kako će se nova učesnica snaći u rijaliti šou programu.

Iako su detalji o njoj za sada prilično oskudni, ime Aleksandre Vučenović odjeknulo je kao veliko iznenađenje među fanovima rijalitija.
Njeno prisustvo unosi dodatnu dozu tajanstvenosti u već uzbudljivu atmosferu Bela kuće, a ona bi mogla da pomrsi konce rijaliti paru Mioni Jovanović i Nenadu Aleksiću Ša, s obzirom na to da je već bila u interakciji sa reperom.

Naime, kako tvrdi, iako se nisu videli uživo imali su komunikaciju putem društvenih mreža, ali ni sama nije sigurna da li će i kako na nju uopšte reagovati Ša, pogotovo zbog prirode njegovog odnosa sa Mionom.

– Davno je to bilo, pre 2-3 godine. Dopisivala sam se sa Ša. Kratko smo se dopisivali na TikToku, trebalo je da igramo PES, ali nismo, jer je ušao u sledeću sezonu. Bilo je prijateljski, dogovarali smo se da idemo na piće, ali nismo otišli – objasnila je Aleksandra. Miona mi se ne sviđa, nema energije. Njega gotivim, ali oni kad se spoje su dva depresivna lika. Ne znam da li će me on i prepoznati, lepša sam uživo – objasnila je Aleksanra, pa priznala da joj je Gastoz simpatičan:

– Nemam neki tip, privlači me više energija, ali izgleda solidno za svoje godine. Možda bi mi se svideo Gastoz, videćemo. Enu znam preko drugara.

republika.rs