Afera ‘kofer’ trese imanje: Jelena i Ivan optužili Kačavendu za krađu, sve se ori od njihove svađe

54

Voditelj Milan Milošević ušao je u Belu kuću, te je podigao Aleksandru Nikolić, kako bi se osvrnula na njene reči za Jeleni Ilić Marinković.

– Kada mi je neko odvratan i nije okej, rekla sam, da. Ona sebe uzdiže nešto, ja i dalje tvrdim to što kažem, ona liči na ober ku*vu uličarsku. Tvoju facu ja u životu nisam videla. Da izuzmem njenu lepotu i ružnoću, njoj na faci piše da je ku*va. Povlačim kada sam rekla nešto ružno za Mionu, ona nije ni blizu šta je ovo. Neću da ih poredim, prosto mi je žao što sam je tako doživela i rekla neke stvari, nema u kući ovakve žene, jeziva je žena – rekla je Aleksandra.

– Ona je meni smešna, pokušava dugo da mi se nakači, vidim da je žena žestoko besna, isfrustrirana. Njena mama je držala javnu kuću, pa se vidi kako je vaspitana. Nema svako kao Ena rečnik, ali ona ima poseban rečnik. Vidi se gde je odrastala i gde je vaspitana – rekla je Jelena.

– Uletela je u Odabrane i otela ženi kofer – rekla je Aleksandra.

– Baba Kačavenda nije mogla da podnese danas podelu budžeta, nakon podele sam primetila da mi iz rehaba nestao kofer sa šminkom, pa sam shvatila da je ova kleptomanka – rekla je Jelena.

– Ušla neurotičarka i uzela moj kofer – urlala je Kačavenda.

– Krala je cele prošle sezone šminku, Miljanine parfeme…Što bi bilo ko meni uzeo kofer – rekla je Jelena.

– Klošarko začepi! – rekla je Milena.

– Vrati kleptomanko kofer i vrati Aninoj podršci pare koje si ukrala – rekla je Jelena.

– Ona je uletela u Odabrane i krenula s koferom, krenula sam za njom. Ja sam se s pola puta okrenula i vratila, videćemo uskoro ko je njen kofer uzeo – rekla je Kačavenda.

– Prošle sezone Miljana Kulić diskvalifikovana, vraćaju se njeni parfemi kod Milene Kačavende – rekla je Jelena.

– Rekao sam Jeleni da sumnjam da je Kačavenda. Pre toga sam zamolio, s obzirom da nemam neke ljude u Odabranima, rekao sam Raši da vidi da li je tamo neki crni kofer. U tom trenutku vidim Munjeza i Kačavendu, Munja grli Kačavedu i kaže: “Ja sam mislio da se ti zaje*avaš”, a ona je rekla da ćemo da joj bacamo stvari – rekao je Ivan.

pink.rs