Bukti rat: Gastoz se ostrvio na Uroša jer ga je zavadio sa Anđelom, ona stala u Stanićevu zaštitu: Otvorio mi je oči

790

Naredni na redu da nominuje između Uroša Stanića i Stefana Korde bio je Nenad Marinković Gastoz.

– Uroš je jedan posesesivan i neshvaćen mladić. Reklo bi se da je posvećen prijateljima. Nije ni čudo što je ovakav . Tanka jje nit između njegovog zla i dobrote. Međutim, ponaša se k’o neko dete, koje je u telu odraslog čoveka. Meni ga je žao, ali s druge strane i nije. Neverovatno je zao. Mislim da prema Anđeli nije ispao fer – istakao je Gastoz.

– Anđela nije ispala fer prema meni. Izbacila me je iz kreveta, nije mi ni dala da nađem drugi krevet. Ostavila je svu moju kozmetiku pored kreveta da mi je ukradu – kazao je Uroš.

– Ne znam samo koju kozmetiku. Oseća se da je ne koristiš. Iskreno, Uroš je 51% dobar, 49% loš. Ne znam šta da mislim o njemu. Smatram da se trudi da bude dobar, kako ga ne bi osuđivali, ali to je moje mišljenje. Uspeo je da posvađa Anđelu i mene, rekao je da sam hranio Enu – kazao je Gastoz.

– Činjenica je da si davao Eni da jede, hranio si je – dodao je Stanić.

– Mislim da je Uroš rekao potpunu istinu. Gastoze, nemoj sad da se vadiš na njega, ništa nije slagao, rekao je samo činjenicu – istakla je Anđela.

– Ne mogu da verujem da je to što je on rekao napravilo takav problem. Mislio sam da je to nebitno, ali očigledno mi ona meri svaki postupak – istakao je Gastoz.

– Sve je meni jasno. Uroš mi je samo otvorio oči za neke stvari – Anđela.

pink.rs