Brđanine, ko te ne zna, skupo bi te platio: Haos Mione i Ša ne prestaje, zaorili imanje i izneli kompletan prljav veš

125

Nenad Aleksić Ša nastavio je da divlja po imanju zbog Mione Jovanović, te se njihova svađa nastavila, zbog čega se ponovo zaorilo imanje.

– Ona se k*rči pred vama, ali i to ku**enje, to će koštati nas – rekao je Ša.

– Dobro, ti oslovljavaš da će koštati nas, meni se s*re od tih priča…Ja to slušam konstantno, meni se se*e da budem u vezi s nekim ko mi priča: “Koštaće nas” – rekla je Miona.

– Okej, izađi, teraj se u pi*ku materinu – urlao je Ša.

– I glumi ribetinu i očijukaj da ti trče i daju klopu i govori da si najbolja… – rekao je Ša.

-Što hoćeš dete sa mnom kada nisam najbolja budalo jedna – rekla je Miona. – Hteo sam dete, a sada pi*aš po meni, vozi te rijaliti, je l’ su ti teme bitne…Tebi su prilazili i govorili: “Miona nemoj, budi dobra prema njemu”, je l’ tako bilo – rekao je Aleksić.

– Jao Nenade, ko te ne zna, skupo bi te platio – rekla je Miona.

– Ja sam pokazao sve što jesam, iskreno, ne mažem, ne lažem i nikada ne petaljam. Ti petljaš – rekao je Ša.

– Šta petljam? Pitam te, budi korektan, pitam te direktno – rekla je Miona.

– Ne znam, ali pričam ti jedno te isto u krevetu, ne mogu više. Bolesno mi dr*a mozak – rekao je Aleksić.

– Ja nisam proračunata! Brđanine, šta ti je? – rekla je Miona.

– Moraš ovde da paziš, tri godine si ovde! Devojko, da je glupa i retardirana, razumeo bih, ali ne, ona hoće to! Rijaliti – urlao je Ša.

– Pošla sam ovde da me dr*aš ti, pošla kao guska kroz maglu za tobom u rijaliti, kaže: “Ako ne uđeš, nismo zajedno”. Umesto da si me odveo da odem za Pariz – rekla je Miona.

– Od kojih para – pitao je Ša.

– Jao mučenik, nemaš para? Odlično znam koliko para imaš, ne pravi mučenika od sebe…Njemu je sve bilo vredno da sj*be da bi ušao. Imam ja svog brata i svoje roditelje kojima treba da se pomogne, je l’ se sećaš? – rekla je Miona.

– Zato si i ušla – ponavljao je Ša.

– Ako hoćeš da budeš dobra duša, prodaj auto, ne ku*či se! On sada ispada takav ološ, ku*čenje, stan i auto, a sada kreten koji ne razmišlja izjavljuje: “Moji nemaju da jedu” – rekla je Miona.

– Ušao sam da pomognem svima da mogu lepo da žive…Ne da jedbva imaju šta da jedu, nego jedva žive od plate, roditelji u penziji, kao i tvoji, jedva žive. Petoro ljudi u 40 kvadrata, jedna plata, ima četvoro dece male – rekao je Ša.

U video-prilogu pogledajte detaljnije.

pink.rs