Anđela i Gastoz prvi put iskreno o svom odnosu: Otvorili sve karte, on je pročitao kao knjigu

291

U toku je emisija “Pitanja gledalaca”. Voditelj Milan Milošević pročitao je naredno pitanje koje je bilo za Nenada Marinkovića Gastoza.

– Izdvoj najlepši trenutak sa Anđelom? – glasilo je pitanje.

– Sinoć kad je igrala rulet u haljini i naslonila se da stavi na broj, to je najlepši trenutak. Ima ih dosta, ali psolednjih kojih se sećam, iako nismo imali kontakt, onaj rulet sto, imao sam fantazije, kakva leđa ima… Šteta što je ovakva budaletina. Bio bih joj verniji nego Snupi. Bože, kako je zgodna i lepa, to je haos, ali budala. Može da bude klupica, a može i poslednji put kad smo ležali kod nje u krevetu, kad je izbacila čips, kad smo pričali o imaginarnoj lopti koja označava našu energiju… Jedan trenutak kad sam želeo u Odabranima da se žalim na Uroša, ona se okrenula, svetlo joj je udarilo u facu… Ima dosta lepih situacija – govorio je Gastoz.

– Sećam se… Sigurno je bilo lepih, čim smop se družili, bilo je.

Sledeće pitanje bilo je za Anđelu Đuričić.

– Pitanje za Helgu ili Anđelu, pošto ne znamo koja sedi za stolom. Imamo utisak da nisu u dobrom odnosu, pa anđela nije prenela Hwelgi da se zaljubila, kojim rečima je opisala Gastoza kod Darka i kojom pesmom je opsisala – glasilo je pitanje.

– Verujem da jesam, ali sam promenila mišljenje. Ja sam i jedna i druga. Sve što sam pričala sam mislila, ali sad mislim ovako. Nemam ništa drugačije da kažem od onoga što sam i danas, promenila sam viđenje situacije. Da mi je prijalo dok smo se družili jeste, a sad nemam potrebu za tim. Sasekla sam i prošlo me je, ispala sam loša prema njemu i to prihvatam. Ne želim na bilo koji način da ispadam loša i zato neću da imam komunikaciju sa njim – pričala je ona.

– Izgleda da po svaku cenu hoćeš da budeš zla – dodao je Milan.

– Šta da radim? Takva sam. Ja sam se folirala par dana, nisam mogla duže. Bila sam ovakva kad sam ušla, sad sam opet. Najbitnije mi je da sam srećna i zadovoljna, a ako mi dođe nešto da promenim ja ću to vrlo lako. Ako mi se bude pio čaj sa nekim, ja ću da ga pijem. Ne želim da ispada da sam loša, više nego što jesam i imam pravo da se povučem. Mislim da je on shvatio da ne treba da ima fokus na Anđelu i da je došao zbog sebe. Neka svoj fokus usmeri na sebe i ponašanje van Anđele, jer mislim da sam višak – nastavila je Đuričićeva.

– Malo se istopila dok sam pričao, ali se brzo prešaltala. Došao sam do zaključka i mislim da je ovo jedan kroz jedan istinita priča. Anđela se plaši da uđe u bilo šta sa mnom da joj se ne bi ponovilo nešto što joj se ponavljalo sa momcima. To što je ona poludela, to je bila njena ljubomora, što je kako drugi kažu puta 1000 kad joj neko znači. Ona da se ne bi blamirala i da je ne ismevaju jer je ljubomorna, a ja komunikativan, ona je sebi blokirala da se ne bi produbljivali. Ja mogu da budem smrad i da trčaram oko nje, a mogu da budem i ono što sam hteo, a to je da budem neko ko će je usrećiti, pa ćemo u julu da popijemo još jači čaj. Ostaviću je da uradi ono što je došla, ja nisam očekivao da ću da se vežem. To je definicija svega. Mislim da treba da budem pametniji, da bi ona izgurala ovo kako treba jer sam dobar momak – rekao je Gastoz.

– Normalno mi je da imamo normalnu komunikaciju i ništa više od toga jer nam je isto mišljenje jer ne želim da ispadam loša – dodala je ona.

– Da li je to rekla Anđela ili Helga? – pitao je Gastoz.

– Ovo za komunikaciju, drugo je tvoje mišljenje. Računaj da su obe – poručila je Anđela.

pink.rs