Anđelo nakon raskida spakovao kofere i napustio Beograd – oglasio se sa nove destinacije, ovako leči bolne rane

83

Nakon što je Anita Stanojlović obelodanila na društvenoj mreži Instagram da je došlo da raskida sa Anđelom Rankovićem, ubrzo se oglasio i on.

– Istina je da smo raskinuli, nije išlo. Kao što sto i do sada niste od mene čuli ružnu reč o mojim bivšim devojkama, tako nećete ni sada. Molim vas da poštujete moju odluku. Hvala od srca, Anđelo – poručio je Anđelo za Pink.rs.

Razlozi za ovaj raskid nisu otkriveni, što je otvorilo prostor za spekulacije među njihovim fanovima, koji pokušavaju da shvate šta je uzrokovalo kraj ljubavi koja je započela vrlo obećavajuće.

Anđelo je započeo sa Anitom odnos u trenutku kada je ona imala buran period sa svojom bivšom suprugom Jovanom Tomić Matorom. Anđelo se tada Aniti našao kao rame za plakanje, a onda su se rodile i simpatije.

Anita, nakon raskida s Anđelom, posvećuje svoje vreme jednoj mnogo važnijoj osobi u njenom životu – svom sinu Alekseju. Nedavno je posetila Hram Svetog Save u Beogradu, u društvu svog naslednika.

Sa druge strane, Anđelo je napustio Beograd, a kako je podelio na svom Instagram profilu, mir je našao u prirodi. On se oglasio slikom prirode, ali se u ćošku iste nazire i jedan luskuzni objekat. Bivši rijaliti učesnik je verovatno zbog pritiska odlučio da ode na kratak odmor.

srbija danas