Nigde nije vodio Mionu na more, ima boju kao rahmetli: Anđela Đuričić ušla u ulogu Helge, pa raspalila rafal po Ša, on pozeleneo od muke!

315

U toku je emisija ‘Pitanja novinara’. Večerašnja voditeljka Ana Radulović ugostila je sedmu silu kako bi postavili intrigantna pitanja ukućanima. Anđela Đuričić osula je drvlje i kamenje po Mioni i Ša ponizila ih kao nikad.

– Kakve si kontradiktornosti uočio kod Anđele sad? -rekao je Darko.

– Ona nije psihijatar da bilo šta priča o meni, ona ima frustracije zbog svega što je sama sebi uradila -rekao je Ša.

– Ti i dalje jedeš sopstvena go*na, ja sam se promenila i nisam više kao što sam bila, godinama ponavljaš istu grešku. Ja ne mogu da nabrojim šta si sve uradio sa Draganom Mitar, palio si stvaru i patio za njom i sad sve prebacuješ na nju -rekla je Anđela.

– Svaka devojka i žena je gospođica, ja sam njoj pokušao da pošaljem pitanje. Sve što ste čuli i videli o meni to sam ja, ne želim da brišem bilo šta o meni što se dešavalo -rekao je Ša.

– Ne znam kako ljudima nije jasno zašto ga ne vole Mionini roditelji, dečko ima psihičke probleme i sve je gore njegovo stanje jer stalno ulazi u svaku sezonu. Istina boli, ja znam gde su vežbali pesmu Mangup i gad kad su stalno bili u stanu. Vidiš kakvu boju ima Miona kao da je rahmetli. On je niži od mene i zato ima komplekse, i dalje kruži i ne zna tša će. Curi si izbacio pesmu i dalje te ne voli -rekla je Anđela.

– Ja nju nikada nisam pljuvao, ne znam zašto komentarišeš mene a bila si sa dečkom koji može otac da ti bude i pljuckala si tamo njemu malo tamo -rekao je Ša.

pink.rs