ON JE NEĆE ZA VEZU, ONA MU USKAČE U KREVET: Novi blam Aneli Ahmić – ne prestaje da se PONIŽAVA zbog Mateje!

247

Aneli Ahmić i Mateja Matijević su nakon današnje emisije “Gledanje snimaka” završili u istom krevetu, gde su razmenjivali nežnosti ispod pokrivača. Poljupci su se samo nizali u “Eliti 8”, a nijedno od njih dvoje nije želelo da napusti jorgan planinu.

Inače, prethodno je u emisiji Mateja izjavio da njih dvoje nisu u vezi.

– Meni su ovi klipovi sa žurke blamantni. Pričali da ćemo ići kod Drveta, odemo i ona kaže doći će da priča za pet dana – rekao je Mateja.

– Je l’ ste sad u vezi – pitao je Milan.

– Nismo, ali lepo nam je ovako. Privukli smo se, ali da ulazimo u neki odnos, zbog pritiska, ne pada mi na pamet – rekao je Mateja.

– Čestitao bih joj na vezi, ali nije u vezi. Ne podržavam to, deluju mi kao majka i sin. Ne idu mi ni vizuelno, ni karakterno. Ona je imala drugačije muškarce, on nije njen tip. Uz nju ide stariji muškarac, a ovde se blamira, hvata se kao klinka i valja se po podu. On joj je govorio da je folirant, ponaša se kao da je u vezi, a nije u vezi. Ne misli ni o njoj, ni o njenom detetu – rekao je Uroš.

– Dobio si dva pitanja na konto nas – dobacio je Mateja.

– Što te je blam da priznaš vezu – pitao je Uroš.

– Nije me blam, rekao sam da idemo polako – rekao je Matijević.

– Meni ovo nije iskreno, ni s njene, ni s njegove strane. Ovo je cirkus – rekao je Stanić.

– Vi mislite da mi nismo u vezi, a možda jesmo. Što bi to priznali. On sve vreme provocira, ide za nama i peva pesme. Ne interesuje me Matejina bivša devojka, on je izabrao mene, a i ja njega. Evo, smuvali smo se 18, od tad smo u vezi. Mi smo u vezi! – rekla je Aneli.

republika.rs