“JE L’ TREBA DA RODIŠ BOLESNO DETE?” Marija Kulić URLA na Miljanu, otkrila sve o PSIHIJATRIJSKIM LEKOVIMA koje pije!

233

Iako prvo nije želela da se javi na telefon, produckiaj je ponovo pozvaa Mariju Kulić kako bi popričala sa ćerkom Miljanom Kulić, koja je večeras saznala da je u drugom stanju. Marija je bila besna, što je Miljana i očekivala, pa je pozvala Ivana Marinkovića da joj pruži podršku i bude sve vreme uz nju.

Marija je otkrila da je Miljana pila lekove sa psihijatrije, uz koje nije smela da ostane u drugom stanju, što je Kulićevu samo dodatno poljuljalo. Kada je pokušala da smiri situaciju, Marija je nastavila da bude kivna na ćerku, zbog čega je Miljana donela odluku da joj spusti slušalicu.

– Je l’ ti znaš kako ti je ime? Pitam te! Znaš li? A je l’ znaš gde si bila celo leto? – bila je besna Marija.

– Znam! – potvrdila je Miljana.

– I šta su ti prepisali? Šta si pila celo leto! Šta? – upitala je Marija.

– Što pijem i sada – odgovorila je Miljana.

– I ti se raduješ trudnoći sa psihijatrijskim lekovima? – bila je besna Marija.

– Ništa nije strašno! Pričala sam sa ginekologom! – pravdala se Miljana.

– Ma sa kojim ginekologom! Dete nije dužno da se rađa bolesno i svakako! Ponovo hoće da uđe u rijaliti, preko deteta, napravio ti dete da bi ušao u rijaliti. Je l’ treba dete da se rodi bolesno, pitam te! – urlala je Marija, a Miljana joj je spustila slušalicu.

Ono što je sve šokiralo jeste što ni otac deteta, Lazar Čolić Zola nije želeo da se javi na poziv produckije, kako bi popričao sa Miljanom pred milionskim auditorijumom. Ostaje nam da vidimo šta će se desiti u nastavku ove turbulentne priče.

republika.rs