ŠOK REAKCIJA LAZARA ČOLIĆA! Nakon saznanja da Miljana Kulić NOSI NJEGOVU BEBU odlučio se na ovaj korak!

30809

U poslednjih nekoliko dana, Miljana Kulić se našla u centru pažnje u rijalitiju “Elite 8”, gde je njeno prisustvo za crnim stolom izazvalo brojne rasprave i komentare među gledaocima i samim učesnicima. Njeno ponašanje i aktivnosti su postali glavni fokus, što je izazvalo značajan interes i brigu u javnosti.

Miljana je u nekoliko navrata pokazivala znake slabosti i lošeg zdravstvenog stanja dok je bila za crnim stolom. Ovi trenuci slabosti su izazvali zabrinutost među gledaocima i drugim učesnicima rijalitija, koji su se obratili s izrazima empatije i podrške. Ova situacija je dodatno uzburkala već burnu atmosferu u kući, gde je svaka njena reakcija postala predmet detaljnih analiza i komentara.

Jedna od najzanimljivijih tema koja je privukla veliku pažnju je tvrdnja Miljane da je imala kontakt sa Lazarom Čolićem Zolom, bivšim partnerom, što je izazvalo brojne spekulacije među fanovima. Miljana je sugerisala da su se videli i razgovarali, što je otvorilo mogućnost da bi mogla biti u drugom stanju, što je pokazao i test na trudnoću. Ova tvrdnja je dodatno pojačala interesovanje publike i pokrenula brojne diskusije o njenom mogućem stanju i budućim događajima unutar rijalitija.

republika.rs