Nisam ja Slađa ne gledam muškarce po Roleksima: Aneli vinula Mateju Matijevića u nebesa, druženje s Poršelinom će da izvisi?

154

Voditeljka Ivana Šopić dala je reč Miljani Kulić kako bi iznela svoju nominaciju.

– Što se Anđele tiče smatram da je ušla da oispravi grešku koju je imala u prethodnoj sezoni sa Zvezdanom, sa Matejom se pokazala kao odmrenea i fina devojka. Ja bih pre rekla da je Anđela, Anđela sa Matejom, svako ima pravo da se zaljubi u pogrešnu osobu, ja sam prva svima, nikada ne bih mogla da budem ljubavnica ničija. Anđela je prema meni okej, imamo normalnu komunikaciju. U tom odnosu mi se uopšte nije dopadala, mišljenje menjam ali stav ne – rekla je Kulićeva, a onda je prešla na Mateju:

– Što se Mateje tiče, Mateja i ja se nikada nismo družili i provodili vreme zajedno, nismo dosta vremena provodili pričajući, ono što sam videla je da je lepo vaspitan, da dolazi iz normalne porodice. Shodno tome, pošto mi je Anđela na neki način i draža, bez obzira na loše postupke, ostavljam Anđelu, šaljem Mateju – rekla je Miljana.

Voditeljka je dala reč Aneli Ahmić.

– Ni Mateju ni Anđelu ne poznajem da bih mogla da komentarišem njihov prethodni život. Meni je Anđela kulturna i lepa devojka, đuskale smo. Imam jako lepo mišljenje o tebi, tvoje ponašanje ovde mi se sviđa, držiš stav i ne daš puno pristupa ljudima…Što se tiče Mateje, meni je Mateja odličan dečko, mi se družimo, spontano smo počeli da se družimo. Započela sam žurku sa Anđelom, završila sam je sa Matejom (smeh). Kada je bila izolacija, ja sam videla i na Anđeli taj dan i pričala sam sa njom pre toga, da stvarno između njih nema ništa. Meni je izolacija bila više da pošaljem Stefana i Sofiju, pošto se ne poznaju, a po Anđeli i Mateji sam videla da nema ništa. Nisam ja Slađa ne gledam muškarce po Roleksima. Šaljem Anđelu, ostavljam Mateju – rekla je Aneli.

pink.rs