Ona je mene uhodila: Zvezdan tvrdi da nema zabranu prilaska Anđeli, otkrio da mu je upala u stan, pa negirao da joj je obio kola

141

U novom izdanju emisije ”Pitam za druga”, voditeljka Anstasija Buđić je ugostila Marka Đedovića, a Zvezdan Slavnić bio je gost iznenađenja.

Slavnić je odgovorio na tvrdnje svoje bivše partnerke Anđele Đuričić, koja je istakla da ga je zbog uhođenja prijavila nadležnim organima.

– Da li ti je ikad stigla neka zabrana prilaska, Anđela je rekla da da te je prijavila?

– Nikakvu zabranu prilaska nisam dobio. Mislim da bih morao da budem obavešten da je tako.

– Da li si je uhodio?

– Ona je mene uhodila. Nadam se da ću večeras dokazati da sam ja bio njena meta. Ona je rekla da sam ja nju uhodio, ali ja imama dokate da je to ipar radila ona. Ona je bila ta koja je meni dolazila na kuću. Javljala se mojoj drugarici, radila je sve da bi stupila u kontakt sa mnom i da bude sa mnom. Ona govori da sam ja nju psihički zlostavljao, a ja mislim da sam ja bio ipak taj koji je bio zlostavljan.

– Ona je rekla da je na dan svog rođendana naišla na čestitku u kolima, koja je navodno od tebe bila. Da li je to istina?

– Ne znam da obijem kola, da se razumemo. Kako sam ja nju uhodio to? Ona je meni upala u stan. Ona je meni plakala kad je otišla u Crnu Goru. Svaki dan je plakala, tada smo bili u pregovorima oko toga da li smo zajedno ili nismo – kazao je Zvezdan.

pink.rs