ANELI OVO URADILA GASTOZU PRED SVIMA! Šok-scena u dvorištu Elite 8! Niko nije ni slutio da je ovo sledeći potez!

884

Učesnici Elite 8 Aneli Ahmić i Nenad Marinković Gastoz ne odvajaju se otkako je on sinoć ušao na imanje i u Kuću odabranih, a sada je sve iznenadila scena u dvorištu. Naime, Aneli je otišla da skuva kafu, a po povratku u dvorište prišla je Nenadu, pa je počela da ga masira po ramenima, da bi pritom sela pored njega da ćaskaju.

Drugi učesnici rijalitija pravili su se da ove scene ne vide, iako se već uveliko priča da među njima sevaju varnice.

Podsećamo, Nenad Marinković Gastoz sinoć se uselio u Belu kuću kao poslednji Odabrani takmičar i odmah je digao veliku prašinu. Kao Odabrani učesnik, on je dobio tajni zadatak. Kao i prethodni Odabrani, on je morao da odabere jednog učesnika kome će prenositi laži, a on je za ovo izabrao Aneli Ahmić. Mnogi su primetili i njihov pozdrav, te su na društvenim mrežama krenule spekulacije da će se između njih dvoje dogoditi nešto više.

Međutim, ono što malo ko zna je da je Aneli bila u Gastozovom spotu za pesmu “Problem”, koji je snimio 2017. godne. U spotu je Aneli jedna od devojaka koje igraju oko i sa Gastozom, a njene vrele scene privući će vam pažnju. Ahmićeva i Gastoz detalje poznanstva nisu otkrivali u Eliti, ali je svima njihov odnos izgledao suviše blizak za prvo upoznavanje.

Inače, danas se pojavila informacija i da je Anli morala da uđe u rijaliti jer je ostala bez para, koje je navdno dala jednom mafijašu iz Sarajeva.

– Aneli to krije, njeni takođe ne znaju za to, boli bi zabrinuti, pa nikom ništa nije rekla. Mama njena je bila šokirana kada je čula da će Aneli opet u rijaliti, ali joj je ona rekla da mora zbog ugovora koji je potpisala. Međutim, istina je da kada je podigla novac, tačnije nagradu koju je osvojila i kada je došla u Sarajevo, nazvao je bivši momak sa kojim se viđala pre Asmina. On je ozbiljna glava u Sarajevu i sa njim se niko ne kači.

republika.rs