Anita i Anđelo staju na LUDI KAMEN? Ranković na sva zvona najavio KUMSTVO sa Matorinim drugom – Haos tek počinje

57

Anđelo Ranković danas je gosotvao u emisiji ”Premijera – Vikend specijal” nakon što je sinoć izašao iz “Elite”otkrio da bi mu bilo drago da njemu i Aniti Stanojlović kum na venčanju bude Marko Đedović.

– Zašto da ne bude Đedović kum. Verujem da će Aniti i meni biti taličan, ako on ne odbije, ja se slažem, imamo i mi kuma Đedovića – poručio je Anđelo, a onda je usledila Đedovićeva reakcija.

Naime, on i Anđelo zapratili su se na društvenoj mreži Instagram nakon toga, tako da je jasno kao dan da je vrlo moguće da dođe i do kumstva.

Nema sumnje da će Anita biti presrećna, dok s druge strane Jovani Matoroj Tomić neće ovo nimalo prijati.

Podsetimo, rijaliti format “Elita” počeo je 2.septembra 2023. godine i tog dana se na imanje u Šimanovcima uselilo 56 takmičara koji su krenuli u borbu za prestižnu nagradu koju je Veliki šef obezbedio za onog najboljeg. Kroz imanje u Šimanovcima i Belu kuću od samog početka prošlo je oko 73 takmičara, a posle više od deset meseci borbe, suza, smeha, druženja, svađa, uvreda krajeva i početaka velikih ljubavi, došla je i noć koju svaki takmičar Elite priželjkuje – superfinale. Veliko superfinale počelo je prošle noći u 21 čas, a nakon osam sati spektakla čiji smo svi svedoci, pobedu je odnela Kruševljanka Anita Stanojlović, dok je drugo mesto I 50.000 evra kući odnela bosanskohercegovačka starleta Aneli Ahmić.

srbija danas