ISPLIVAO JEZIVI SNIMAK ANĐELINE ONESVEŠĆENE MAJKE: Srušila se kao sveća, jedva je OŽIVELI – ovo su detalji DRAME koja se odvijala IZA KAMERA

39

Učesnica “Elite” Anđela Šparavalo gostovala je sinoć u emisiji “Finalna izbacivanja”, gde je pričala o svom odnosu sa devojkom Bojanom Pavlović, zbog čega je njenoj majci, koja je bila prisutna u studiju, ali iza kamera, pozlilo, pa je u jednom momentu potpuno izgubila svest.

Naime, Aleksandra Šparavalo se onesvestila dok je njena ćerka Anđela otvoreno govorila o svom odnosu sa i dalje aktuelnom učesnicom “Elite” Bojanom Pavlovićem.

Ona je vrlo hrabro priznala da voli devojku i da se ne može ponašati suprotno tome, uprkos pritisku koji je doživela od roditelja, koji je ucenjuju da bira između njih ili ljubavi sa istopolnom osobom.

Republika je u momentu dok se drama odigravala već izveštavala o tome, a sada je isplivao i snimak na kome se jasno vidi kako je Anđelina mama pala poput sveće, a zatim i kako su je polivali vodom i na kraju izneli iz studija da dođe sebi.

Podsećanja radi, Anđela je pre dve večeri napustila “Elitu”, a javnost je dočekala sa nestrpljenjem da čuje njene utiske o turbulentnoj vezi sa Bojanom i sukobima sa porodicom koje je doživela tokom svog učešća.

Čm je došla u studio, Anđela se ogradila od Bojane i započela svoje “pranje”, jer je navodno videla njeno muvanje sa ostalim ukućankama, ali je sinoć nastavila da brani svoju ljubav, nakon čega je njenoj majci pozlilo iza kamera.