VANJA DOLAZI PO STANISLAVA U ŠIMANOVCE! Maju će OBEZBEĐENJE morati da drži pod kontrolom, Krofak odlazi sa bivšom ženom Nenada Aleksića Ša!

29

Nakon deset uzbudljivih meseci u Beloj kući večeras u 21 sat počinje superfinale “Elite”.

Tokom vanrednih izbacivanja koja su se u proteklih nedelju dana odigrala na imanju u Šimanovcima od 30 finalista u rijalitiju je ostalo 20 superfinalista koji će se “do poslednjeg glasa” boriti za prvo mesto.

Anita Stanojlović, Anđelo Ranković, Aneli Ahmić, Marko Janjušević Janjuš, Marko Đedović, Lepi Mića, Jovana Tomić Matora, Miona Jovanović, Nenad Aleksić Ša, Maja Marinković, Stanislav Krofak, Bojana Pavlović, Milena Kačavenda, Jelena Marinković, Ivan Marinković, Uroš Stanić, Milica Veličković, Borislav Terzić Terza, Slađana Lazić Poršelina i Nenad Macanović Bebica.

Ćerka Stanislava Krofaka, Vanesa, uveliko poziva njegovu podršku da glasa, a sada je podelila zanimljivu poruku, koju je dobila od Vanje Ignjatović, bivše supruge Nenada Aleksića Ša. Naime, Vanja je poželela Stanislavu sreću i poručila da jedva čeka da proslavlja njegovu pobedu, što je bacilo u rebus mnoge njegove pratioce, s obzirom da nikome nije jasno kakav je odnos Stanislava i Vanje sada i da li ga ona čeka, kako bi započeli ozbiljnu ljubavnu romansu:

– Da pobedi, pa da slavimo – napisala je Vanja, a Vanesa je podelila istu poruku putem Instagram profila.