AS GROUP ponosni sponzor nogometne i košarkaške reprezentacije Bosne i Hercegovine !

196

asS lijeva: Sulejman Hrvić, Ivica Osim, Rusmir Hrvić, Enis Bešlagić

Povodom uspjeha Reprezentacija Bosne i Hercegovine u nogometu i u košarci, AS GROUP uputila je danas čestitke generalnom sekretaru Nogometnog saveza Bosne i Hercegovine Jasminu Bakoviću, i generalnom sekretaru Košarkaškog saveza Bosne i Hercegovine, Harunu Mahmutoviću, čije sadržaje prenosimo u cjelosti…

Tešanj, 12.09.2013.
Ovim putem ispred AS GROUP, upućujemo čestitke igračima i timu NS/FS BiH na nedavnoj pobjedi u Žilini. Posebnu zahvalnost našoj Reprezentaciji izražavamo što je odličnom igrom, zalaganjem, i na koncu rezultatom usrećila narod i sve one koji bodre naše Zmajeve.
Pobjeda nad Reprezentacijom Slovačke, pokazala je snagu, znanje i kvalitet igrača, cijelog stručnog tima, ali i menadžmenta naše Reprezentacije.
Pokazali smo da smo, nakon što je prevaziđen najteži izazov u dosadašnjim kvalifikacijama, u potpnosti zreli za Svjetsko prvenstvo u Brazilu.
Isto tako, i ovim putem bismo željeli iskazati zadovoljstvo što smo sa našim brandovima dio tog uspjeha kao jedan od oficijelnih sponzora Reprezentacije Bosne i Hercegovine.
U to ime, srdačno Vas pozdravljamo, sa željom da s uspjehom odigramo ove dvije utakmice koje su preostale do kraja kvalifikacija.

I kao što to Enis Bešlagić u našem tv spotu za Zlatnu džezvu poručuje:
„Pit ćemo mi nju ako Bog da i u Brazilu!“,

Srdačno Vas pozdravljamo, i želimo svako dobro!

Direktor AS GROUP,
Sulejman Hrvić