Đedović ispričao Aniti vesti iz spoljašnjosti – ona pala U OČAJANJE, pa se pravda: “Rekla sam Anđelu, ali”

40

Marko Đedović nakon što je ogovarao Milenu Kačavendu, sada je prešao u pušionicu gde se priključio pričama Maje Marinković i Anite Stanojlović. One su osule žestoku paljbu po Slađi Poršelini koja svima daje svoje stvari.

Đedović se krstio i osuđivao Slađu i slične, ističući da nije higijenski deliti pojedine predmete a posebno odevne kombinacije sa svima. Anita i Maja su se složile sa njim.

– Stefanu, Sari, Danki, malom Vuku, svima bukvalno daje stvari a niko ih ne pere – ispričala je Anita za Slađu.

Pakao, i posle se čudite šta vam sve izlazi – rekao je Đedović.

– Ja moje kompletiće ne dajem nikome. Slađa ima iste. Glupo mi je da pozajmljujem. baš sam rekla Anđelu da mi je glupo – rekla je Anita.

– Da ali en oblači ti Anđelo kompletiće. Znači moraš da kažeš; Ljudi, nemojte mi tražiti stvari koje su specifične – rekao je Đedović.

– Veruj mi u jednoj Zadruzi sve stvari su mi uzeli. Posle su pisali, jaoj stoka deli sa svima stvari a ja nsiam delila nego mi uzeli. – ispričala je Maja.

– Da, napolju se baš piše o tome svašta. A fanovi se naljute, ovi koji su ti poslali stvari budu uvređeni ako one završe kod drugih – opemenuo je Đedović.

Ipak Anita je bila u očaju jer nije znala kako da zaustavi ljude koji redovno uzimaju nejne stvari koje joj pošalju fanovi.

srbija danas