INTERVJU: DJ BORIZ: Volio bih snimiti duet s Anom Nikolić !

351

boriz1.Evo, za one koji trenutno nisu upućeni u događanja oko DJ Boriza, možete li nam reći kakvi su Vam trenutni poslovi, obaveze, događanja? Čime ste trenutno okupirani?

Prvo da pozdravim sve čitatelje portala Eturneja i tebe drug naravno. Pa trenutno sam okupiran najvise najboljim provodom u klubu u kojem radim, radim mnogo sto bi rekli, od pocetka sedmice se menadzer fokusira na to da popunimo termine za naredne 2 do 3 sedmice. Krenuli smo da radimo sa velikim zvijezdama nase estrade. Trenutno imam potpisan ugovor na neodredjen period u Diskoteci Mayer’s u Sarajevu u kojoj saradjujem sa velikim zvijezdama, evo na primjer za nekoliko dana radim sa atraktivnom Milicom Pavlovic, posle toga jedno od zvucnijih imena estrade, popularni Dejan Matic posle toga necu da vam otkrijem vise detalja, malo iznenadjenje ipak.

2.Prisjetimo se malo Vašeg početka karijere, tko Vam je bio uzor te kakvi su Vam tada planovi bili? Jeste li zadovoljni svojom karijerom?

Moj početak karijere je bio veoma buran, bilo je tu uspona i padova dosta, poceo sam raditi kao resident DJ u jednom od najboljih lokalnih klubova u Sarajevu, popularna Roma. Uzor ni tada a ni sada nemam, pokusavam nekako da se izborim sam za sebe i obecao sam sam sebi da cu da uspijem koliko toliko da vratim ovaj pravac u nas grad, jer je bilo toliko samoprozvanih DJ-eva da je to strasno. Rekao sam sebi:” Bices Borise jedan od najboljih ako ne i najbolji bar u svom mjestu”. Prva velika stvar je bila koncert Ace Lukasa pred nesto vise od 2000 ljudi, posle toga sam se bas iznenadio kad su me pozvali na veliki solisticki koncert Dzeja, i to mi je bila jedna velika stepenica prema vrhu. Za sada sam zadovoljan karijerom, ali uvijek moze bolje.

3. Spomenimo i Vaš ljubavni život. Jeste li zaljubljeni, te ima li možda planova za uplovljavanje u ‘bračnu luku’?

Sto se tice ljubavnog zivota, do prije pola godine, godinu je bio sto bi rekli buran, ali sam konacno i ja se smirio sa svojom djevojkom koja je skoro na svakom mom nastupu, bodri me i daje mi inspiraciju da noc bude savrsena, a sto se tice braka ne razmisljam jos uvijek toliko o tome, ali ako se desi bicete prvi obavjesteni.

sd

4. Koliko ste vremena uložili u svoju karijeru?

U svoju karijeru sam ulozio mnogo “krvi, znoja i truda”. U ovom poslu sam oko 5 godina, prvo sto nije lako svako jutro dolaziti oko 5 sati, a drugo moras razmisljati kako masa razmislja u tom trenutku i sta im najvise odgovara, kako ih zagrijati za citavu noc i svima ugoditi. Nije to bas lako kako izgleda.

5. S kim bi volio snimiti duet?

Volio bih snimiti duet trenutno mozda sa Anom Nikolic ili Natasom Bekvalac, a od muske populacije mozda neku saradnju napraviti sa Sha jer ipak je on taj koji napravi hit.

6. Za kraj, poruka svim vjernim čitateljima portala E-TURNEJA i Vašim vjernim fanovima!

Za kraj bih zelio poruciti citateljima poznatu poruku: “U krivini gdje svi stanu na kocnicu, Vi dodajte gas i vjerujte u sebe da mozete nesto napraviti od nicega”. Nadam se da cemo se vidjeti na nekom od nastupa i da cete uzivati uz moju muziku i mene.

Vaš DJ Boriz.

Piše:  R.Bošnjaković