GOTOVO JE: Anita presekla pa Matoroj stavila do znanja da NIKADA NEĆE BITI ZAJEDNO! Tomićeva zapenila kao nikada, pa je raskrinkala

554

U toku je emisija “Gledanje snimaka”. Odnos Anite i Matore je tema ovog popodneva.

Marko zna da si sa mnom bila iz koristi, a sada zamisli da Anđelo nije ušao, već te pitam kada je Nada Topčagić bila na žurki, da li si stvarno osećana ono što si rekla – upitala je Matora.

Osećala sam da te volim i želela sam da te vratim – rekla je Anita.

Ti si mene nakon toga krenula da provociraš sa Anđelom, ti si meni rekla da si me sama provocirala pesmo “Prevara ja znam da si lagala”. Mene zanimaju detalji, hoću sve da čujem, a ne da meni neko glumi. Ona se oigrala sa mojim mozgom. Ja ne bih mogla da pređem preko toga, ali meni neko da kaže veče kada je ušao Anđelo da je sve palo u vodu. Ona je meni pričala da hoće da se samoubije, da će da bežži zbog mene – rekla je Matora

Ona je za mene monstrum, užasna je. Neću bre da dozolim da me neko ponižava. Ona priča da je najlepša i pominje palačinku, a meni se us*ala u život, a isto bi bilo da je bila sa mnom a Anđelo da je ušao. Ona je sve radila za rijaliti brak. Nju boli ku*ac, ona je bila spremna da uđe u brak kako bi dobila šta želiš. POsvađala si me sa svima, sa Rešićkom – pričalaa je MAtora.

Šta će tebi priajtelj sa kojim si imala aferu u liftu. Ja sam sinoć sve što sam pričala je isitina. Ja se kontrolišem sada, jer znam da me voliš, i da to što mi pričaš ne misliš. Ja nisam čista sa emocijama, ali ne bih više bila sa njom, to je gotovo – rekla je Anita.

pink.rs