RAZVEZAO JEZIK! Lepi Mića progovorio o ljubavi Aleks i Cara, pa njenu pobedu uporedio sa Dejanovom! ŽESTOKO!

60

U toku je emisija “Narod pita”. Voditeljka Ivana Šopić večeras je ugostila Anu Ćurčić i Lepog Miću, a kasnije će im se pridružiti i Aleksandra Nikolić, koja zbog dolaska iz Hrvatske kasni. Usledilo je novo telefonsko uključenje, javila se Snežana iz Beograda.

U petici su Aleksandra i Filip bili meta Dalili i Dejanu i ja se nadam da će ovo da uspe. Verovatno znaju šta rade, ali ja mora da promenim braću Dragojevića za koje smatram da su rijaliti predatori. Meni je smešno ovo što radi Dejan i njegova podrška, a znamo šta je uradio njegov brat. Drago mi je da su nebitni i da su ostali u prošlosti. Ja Aleksandri i Filipu želim svu sreću ovog sveta. Ana je očigledno inteligenta žena, imala je prijatelje, a ja ne razumem da ona godinama tripi to. Čovek je vršio torturu nad Anom i nad Aleksadnrom – govorila je gledateljka.

Filip Car je rekao Aleksandri svašta i devojke su bile prema svojim muškarcima loše. Ako je pobedila ljubav, ja to pšodržavam. Zvezdan je prema njoj bio loš, Aleksandra je isto doživela poniženja, a jedino sam je branio nju, kojeg Vi ne volite. Aleksandra je bila ponićžavana i vređana. Aleks je najponiženija devojka u “Zadruzi” i njoj su govorili najstrašnije stvari, a ona je izržala sve i pobedila. Ja sam jedini koji je Aleks uvek branio. Ja kažem da Aleks i Car ne treba da žive na istoj planeti. Ja sam rekao da će veza Aleks i Dejana propasti. Svi su govorili da Aleks nema nikog i da je na leđima Dejana, a Aleks je pobedila bez Dejana, a Dejan sa Aleks – govorio je Mića.

pink.rs